>

water land

3D Lavirint

3D Lavirint je nezaobilazna stanica u našoj igraonici Beogradić. Puno prepreka, tobogana, mostića i ljuljaški vas čeka kao i mini roler kostar.

Trebaće vam dosta vremena da ga obiđete i savladate sve prepreke. Ne zaboravite da je na vrhu našeg Zamka Lavirinta zaglavljen jedan strašni zmaj! On je kobojagi strašan, ali je u stvari čuvar Lavirinta i najviše voli decu! Više i od svojih drugara zmajeva!

Iz Lavirinta možete detaljno pogledati ostali sadržaj u igraonici Beogradić. Možete pratiti vožnju brodićima na jezeru, gledati vozić koji prolazi ispod Lavirinta ili se do mile volje zabavljati istražujući naš Lavirint.

Zanimljivo je i to što se u našem 3D Lavirintu podjednako dobro zabavljaju deca svih uzrasta. A uhvatili smo i neke mame i tate kako uživaju sa svojom decom i uspešno savladavaju prepreke.

Naši animatori na rođendanima imaju jednu veselu igricu gde su sva deca uključena! E to treba da vidite... Vatromet smeha i zabave!

Mislili smo na sve vas kada smo izmaštali 3D Lavirint!


Pogledajte naše atrakcije

 • VOZIĆ

  Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ. KAPACITET VOZA JE 14 DECE I ODRASLIH.

 • TRAMPOLINA

  Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju. Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja. Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija. Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu.

 • DISKOTEKA

  Diskoteka je namenjena deci od 7 do 14 godina. Opremljena je najsavremenijim svetlosnim i zvučnim efektima. Za dobru zabavu su zaduženi naši DJ.

 • 3D LAVIRINT

  Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka. Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor. Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero. 3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.