>

water land

BRODIĆI

Jezero sa čamcima je sigurno najzanimljivija zabava u zabavnom parku ali isključivo u Beogradicu možete ovo da probate.

Čamce mogu voziti i odrasli i deca. Čamcima se lako upravlja u svim pravcima. Da bi doživljaj bio bolji, možete koristiti i vesla. Ako se umorite tu je i volan - brže je i bez muke!

Da bi došli do jezera sa čamcima morate proći kroz Zamak - naš 3D LAVIRINT, ušunjati se pored zarobljenog zmaja u najvišoj kuli Lavirinta! Naši animatori su tu da vam pomognu i daju osnovne instrukcije a onda u avanturu sa drugarima na jezeru!

Zanimljiva je vožnja sa roditeljima ali je još uzbudljivije kada sa drugarima veslate i to je odlična vežba za pripremu za neki ozbiljan rafting!

Deca su stalno pod nadzorom i budnim okom naših animatora i sve što može da se čuje na jezeru je vesela vriska i povici kormilara!

Pozivamo vas da se provozate u našim čamcima na jezeru povremeno i doživite onaj lep osećaj koji samo u kontaktu sa vodom možete da osetite. Blago ljuljuškanje u čamcu ili zapljuskivanje će vas za trenutak odvesti u čudesan svet prirode.

Očekujemo vas u najvećem avantura parku u Beogradu da zajedno savladamo sve izazove i vozimo se u brodićima na jezeru.


Pogledajte naše atrakcije

 • VOZIĆ

  Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ. KAPACITET VOZA JE 14 DECE I ODRASLIH.

 • TRAMPOLINA

  Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju. Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja. Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija. Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu.

 • DISKOTEKA

  Diskoteka je namenjena deci od 7 do 14 godina. Opremljena je najsavremenijim svetlosnim i zvučnim efektima. Za dobru zabavu su zaduženi naši DJ.

 • 3D LAVIRINT

  Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka. Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor. Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero. 3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.