>

water land

Diskoteka

Diskoteka u igraonici Beogradić je namenjena deci od 7-14 godina. Opremljena je najsavremenijim svetlosnim i zvučnim efektima a naši animatori su sjajni DJ-evi.

Ovaj sadržaj je namenjen pre svega rođendancima, ali i svima koji vole muziku i ludi provod. Animatori igraonice Beogradić imaju dobro uigrane koreografije i rođendanci se sjajno zabavljaju.

Diskoteka je najveselije mesto u Beogradiću, puno dobre energije i pozitivnih vibracija.

Toliko je dobro da ćemo u narednom periodu organizovati jednu tematsku žurku i pozvati sve fanove Beogradića na zabavu!

Kod nas u igraonici možete do mile volje da vozite autiće na karting stazi, uživate u vožnji brodićima na jezeru ili vozićem kroz tunel ali kad poželite dobru đusku – pravac diskoteka!

Ne preporučujemo mamama i tatama jer su to prave disko vratolomije i namenjene su isključivo deci! Odraslima može da se ukoči kičma ili ušine vrat :)

Mala šala igraonice Beogradić!

Samo izvolite, čekamo vas u najzabavnijoj igraonici u Beogradu!


Pogledajte naše atrakcije

 • VOZIĆ

  Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ. KAPACITET VOZA JE 14 DECE I ODRASLIH.

 • TRAMPOLINA

  Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju. Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja. Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija. Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu.

 • DISKOTEKA

  Diskoteka je namenjena deci od 7 do 14 godina. Opremljena je najsavremenijim svetlosnim i zvučnim efektima. Za dobru zabavu su zaduženi naši DJ.

 • 3D LAVIRINT

  Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka. Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor. Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero. 3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.