>

water land

Pravila za roditelje

Poštovani roditelji rođendanaca,

U cilju što uspešnije saradnje i kvalitetnije usluge, molimo vas da obratite pažnju na sledeća pravila kojih bi se trebalo pridržavati tokom boravka u Beogradiću:

Predviđeni dolazak domaćina i keteringa na rođendan je 15 minuta pre zakazanog termina, a odlazak najkasnije 10 minuta po završetku termina.

Zabranjeno je unošenje hrane ili pića u prostor predviđen za igru i zabavu.

U okviru dela igraonice obavezno je nošenje čarapa zbog higijenskih i zdravstvenih razloga i u isti se ne može ulaziti u obući.

Deca od 0-3 godine koja borave u delu za igru, moraju da budu u pratnji jednog roditelja.

Igraonica ne snosi odgovornost za izgubljene dragocenosti u vidu novca, mobilnih telefona, nakita, garderobe...

Prilikom rezervacije termina za proslavu rođendana, roditelj je u obavezi da uplati iznos kapare u minimalnom iznosu od 5000 rsd

Ukoliko dođe do otkazivanja rezervisanog termina zbog bolesti, moguća je promena termina.

U slučaju potpunog otkazivanja termina, kapara se ne vraća.

Za donošenje svoje torte ili hrane, poželjno je da donesete deklaraciju o poreklu i sanitarnoj ispravnosti namirnica.

Hvala na razumevanju!

Igraonica Beogradić je jedinstveno mesto u Beogradu za zabavu za celu porodicu. Ovakav in-door koncept je veoma popularan širom Evrope i sveta. Posebno smo ponosni što su naša deca i roditelji prepoznali ovaj trend i uživaju u zajedničkim trenucima igre i zabave. Ulažemo ogroman trud da svaki trenutak proveden u prostoru Beogradića bude jedna velika žurka a roditelji da imaju osećaj sigurnosti i bezbednosti.

Da bismo izbegli bilo kakve potencijalne nesporazume, molimo vas da pročitate ove informacije pažljivo.

Pravila igraonice Beogradić

Upozorenje na moguće štetne posledice i pristanak.

 • Svaki roditelj ili pratilac dovodi dete u igraonicu na svoju odgovornost i dužan je da se stara o svom detetu za vreme korišćenja igraonice.
 • Roditelji su dužni da budu prisutni i blizu svoje dece, sve vreme korišćenja prostora.
 • Deca koja nisu samostalna moraju biti u prostoru za igru sa svojim roditeljima ili pratiocima.
 • Ukoliko prilikom korišćenja sadržaja igraonice usled nepažnje dođe do povrede korisnika (deca,roditelji,gosti),Beogradić ne snosi odgovornost za nastanak iste,već korisnici igraonice u potpunosti odgovaraju za nastale povrede i isključuju odgovornost zabavnog parka Beogradić za nastanak istih.
 • Korisnici igraonice dužni su da nadoknade štetu koja nastane kao posledica grube nepažnje ili je namerno izazvana,kao i usled otuđenja rekvizita i inventara igraonice.
 • U igraonicu nije dozvoljeno unošenje hrane i pića,osim u slučaju proslave rođendana što je predmet posebnog dogovora između zakupca prostora i Beogradića .
 • Roditelji i deca u prostor za igru ulaze u čarapama.
 • Zbog bezbednosti svih korisnika,osoblje igraonice ima pravo da iz prostora za igru udalji decu koja ugrožavaju bezbednost druge dece i svoju bezbednost,kao i zbog agresivnog ponašanja prema osoblju igraonice.
 • Dužnost je svakog posetioca da brine o svojim stvarima jer igraonica ne snosi odgovornost za nestanak istih.
 • Beogradić ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na vozilima korisnika.
 • Nije dozvoljeno iznošenje igračaka i rekvizita iz prostora za igru,kao ni čaša,tanjirića i ostalog party programa za posluženje dece i odraslih.