>

water land

Crvena Zvezda u Beogradiću

Posle praznika i lenstvovanja preko praznika i raspusta svima će nam dobro doći razmrdavanje i vežbanje! A niko to ne radi bolje od naših drugara iz Atletskog kluba Crvena Zvezda. Nova serija beslatnih časova i vežbanja u najvećem zabavnom parku za celu porodicu-Beogradiću! U istim terminima, utorkom i četvrtkom od 17:00-18:00h vežbamo i zabavljamo se!

Navlačite trenerke i pravac u Beogradić!


ŽURKAAAA!!!

Vesela rođendanska proslava u Beogradiću bude još veselija kada imamo poznate osobe, tačnije ZVEZDE kao goste!

Jelena Karleuša je divan primer roditelja koji uživa zajedno sa svojom decom u najvećem zabavnom parku-Beogradiću!


Veeeliki baby kutak za male goste u najvećoj igraonici u Beogradu

Na zahtev starijih braća i sestara koji ne žele više da im se malci motaju po veeelikoj igraonici - odlučili smo da krenemo u izgradnju prostora za najmlađe!

Prvo smo malo ogradili, pa smo obložili, pa onda počeli da punimo sadržajima...Biće toga još, ali smo bili nestrpljivi da pustimo te male slatke puzavce i veseljake da probaju igralište!


Pogledajte naše atrakcije

 • VOZIĆ

  Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ. KAPACITET VOZA JE 14 DECE I ODRASLIH.

 • TRAMPOLINA

  Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju. Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja. Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija. Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu.

 • DISKOTEKA

  Diskoteka je namenjena deci od 7 do 14 godina. Opremljena je najsavremenijim svetlosnim i zvučnim efektima. Za dobru zabavu su zaduženi naši DJ.

 • 3D LAVIRINT

  Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka. Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor. Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero. 3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.