>

water land

Vozić

Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz putuje oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ.

Možda bi ovde trebalo da počne vaše putovanje kroz najveći avantura park u Beogradu!

Da počnemo od mašinovođe. Kakav sjajan osećaj kada upravljate kompozicijom od nekoliko vagona i vozite drugare kroz svet mašte i igračaka. Važno je da se držite za upravljač jer ste na veoma odgovornom mestu. Možete povremeno da im uzviknete kada ugledate nešto zanimljivo!

Putnici u vagonima su opušteniji i bezbrižniji i razgledaju okolinu: tajnoviti 3D lavirint i zmaja koji se baš zaglavio u najvišoj kuli, vetrenjaču koja vam ukazuje da ste u Beogradiću ili fabriku čokolade...Ulaze u tunel od koga imaju ono fino treperenje u stomaku i iščekivanje dok ne ugledaju svetlo na kraju tunela.

Ulaze u voznu stanicu i čeka ih dobrodošlica našeg animatora. On za sada nema crvenu kapu kao pravi skretničar, ali smo im obukli crvene majice da ih lakše prepoznate!

I ovde je veoma poželjno prisustvo mama i tata jer je komplikovano da im prepričavate koliko ste se dobro proveli u vožnji vozićem. Neka probaju i sami i neka se podsete kakav je super osećaj kada se vozite kroz svet igračaka i mašte.

KAPACITET VOZA JE 14 DECE I ODRASLIH.


Pogledajte naše atrakcije

 • VOZIĆ

  Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ. KAPACITET VOZA JE 14 DECE I ODRASLIH.

 • TRAMPOLINA

  Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju. Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja. Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija. Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu.

 • DISKOTEKA

  Diskoteka je namenjena deci od 7 do 14 godina. Opremljena je najsavremenijim svetlosnim i zvučnim efektima. Za dobru zabavu su zaduženi naši DJ.

 • 3D LAVIRINT

  Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka. Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor. Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero. 3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.